19 september 2011

afdrukken
 
De eerste drempelvrije digitale gemeentegids

De eerste drempelvrije digitale gemeentegids

 

Akse Media:

Klaar voor een drempelvrije toekomst

 

De eerste goedgekeurde toegankelijke digitale gemeentegids met twee sterren

 

Op 17 oktober van dit jaar zijn onze toegankelijke digitale gemeentegidsen door Accessibility, de inspectie-instelling die keuringen uitvoert namens de Stichting Waarmerk Drempelvrij, beloond met het Certificaat van Toegankelijkheid, prioriteit 1 en 2. We zijn hiermee de eerste uitgever van gemeentegidsen die dit kwaliteitskeurmerk op dit niveau mag voeren.

 

Niveau 2

De toegankelijke digitale gemeentegids is gebouwd volgens webstandaarden, geïnspecteerd op toegankelijkheid en kwaliteitsaspecten en voldoet aan extra eisen. Hierdoor is ze door alle bezoekers goed te gebruiken, ongeacht browser, platform of apparaat. Dit maakt de informatie van deze digitale gemeentegids toegankelijk voor mensen met een visuele, auditieve, verstandelijke of motorische beperking. Maar ook voor senioren, mensen met kleurenblindheid of dyslexie en mensen die Nederlands als tweede taal spreken.*

 

Zien is geloven: www.denhelder.smartmap.nl/toegankelijk/

Maar we komen graag een keer bij u langs om u de uitgebreide mogelijkheden te tonen van deze toegankelijke digitale gemeentegids: in combinatie met de SmartMap, die niet aan functionaliteit heeft ingeboet, en de GemeentegidsApp maakt Akse Media uw gemeentelijke informatie voor iederéén bereikbaar!

Bel voor een presentatie met Hans Kokernoot
06-52318593
of reageer via onze website www.aksemedia.nl

 

*Zie voor een nadere toelichting www.drempelvrij.nl

  Onder ‘Waarmerkdragers’ vind u Akse Media

Contactgegevens