10 januari 2012

afdrukken
 
Akse Media ‘Onderneming van het Jaar 2011’!

Akse Media ‘Onderneming van het Jaar 2011’!

Tijdens de gezellige en druk bezochte Nieuwjaarsreceptie van de Helderse Ondernemers Vereniging is Akse Media benoemd tot ‘Onderneming van het Jaar 2011’. Na de vertoning van de drie bedrijfsfilms stonden Geke Ruiter, Jan de Waal en Hans Kokernoot samen met de andere twee finalisten, Chantal de Koning van Deko Alarm en Arno en Annelies Kroon van Floratuin Julianadorp op het podium. Notaris Elka-Marina Arrindell maakte als juryvoorzitter een einde aan de spanning door Akse Media als winnaar uit te roepen. De innovatiedrang en het groeivermogen van Akse Media waren doorslaggevend in de beslissing.

Zie artikel in De Helderse Courant van 10 januari 2012 of op Den Helder Actueel
Zie ook online Magazine ‘Zo mooi is Den Helder’

Contactgegevens