25 juli 2012

afdrukken
 
6e Editie Akse Media Open

6e Editie Akse Media Open

De voorbereidingen van de alweer 6e editie van het fenomenale maar vooral sportieve Akse Media Open tennistoernooi zijn alweer in volle gang.

Dit jaar wordt het toernooi gehouden van 4 t/m 12 augustus 2012 op het bekende HTC Terrein.

De organisatie laat via hun website weten trots te zijn dat zij er ook dit jaar weer in geslaagd zijn om een drie sterren Nationaal Ranglijst toernooi te organiseren. Dit betekent dat ook spelers/speelsters van het niveau 1 en 2 acte de presence gaan geven.

Uiteraard draait dit sportieve evenement ook om alle deelnemers die in de categorie├źn 3 tot en met 8 zijn of haar (tennis)kunsten gaan vertonen.

Wat op dit toernooi natuurlijk niet mag ontbreken, is de overheerlijke gratis vis die weer rijkelijk aanwezig zal zijn. De feestavond (woensdag) wordt zoals gewoonlijk weer aangevuld met een geweldige band.

De organisatie laat ook nog weten dat voor elke deelnemer een goed gevulde goodiebag klaar ligt en dat er een loterij gehouden wordt waarin prachtige prijzen te verdienen valt zoals een scooter van De Geraasje en een fiets van Verdoes Fietsen.

Voor meer informatie: www.aksemediaopen.nl

Contactgegevens