9 januari 2013

afdrukken
 
Let op!! Akse Media verkoopt geen camera’s!

Let op!! Akse Media verkoopt geen camera’s!

Misbruik van naam en KVK-gegevens.

De afgelopen dagen zijn wij geconfronteerd met de vervelende situatie dat onze bedrijfsnaam en –gegevens door oplichters misbruikt worden op verkoopsites. Er wordt een product, in dit geval een Canon EOS-camera aangeboden voor een zeer aantrekkelijke prijs. De verkoper heeft hier een verhaal bij dat hij de camera kado heeft gekregen bij een printer, maar niets met fotografie heeft. Geïnteresseerde kopers krijgen een factuur via de mail die z.s.m. betaald moet worden om de eigenaar van de camera te kunnen worden. Op deze factuur staat de naam van Akse Media, het adres en ons inschrijfnummer bij de Kamer van Koophandel maar een onbekend bankrekeningnummer. Het moge duidelijk zijn dat Akse Media hier niets mee te maken heeft, maar gisteren zijn wij al door twee gedupeerden benaderd. Wij hopen op deze manier mensen te waarschuwen: controleer de gegevens van het genoemde bedrijf op internet en neem contact met hen op voordat u overgaat tot betaling. Als u betaalt bent u het geld kwijt…

Contactgegevens