28 februari 2017

afdrukken
 
Akse Media sponsort Leeuwen!

Akse Media sponsort Leeuwen!

Stichting Leeuw is een organisatie in Anna Paulowna te vinden op het diervriendelijke Landgoed Hoenderdaell. De stichting heeft onder andere als doel om afgedankte circusdieren of dieren die weg moeten bij particulieren een veilige haven te bieden. Het liefst worden deze dieren teruggeplaatst in hun land van herkomst. Zo bestaat er een nauwe samenwerking met Emoya Big Cat Sanctuary in het Bahati reservaat te Zuid-Afrika waar inmiddels al 5 leeuwen met succes naar toe zijn verplaatst.

De leeuwenbroers Omar en Bruno gaan binnenkort ook vertrekken naar hun thuisland Afrika en dat kost geld, veel geld.

Daarom heeft Wendy Karsten werkzaam bij Akse Media maar die ook (met hart en ziel) werkt bij Stichting Leeuw aan directeur Geke Ruiter van Akse Media gevraagd om mee te doen. Er was weinig voor nodig om hem over te halen, meldt ze spinnend tevreden. ‘Een prachtig initiatief’ aldus Geke Ruiter.

Wilt u dit geweldige doel ook steunen, kijkt u dan vooral even op de website van Stichting Leeuw

DSC_0036

DSC_0404

Contactgegevens