27 maart 2017

afdrukken
 

Het nieuwste toeristische magazine ‘Gastvrije Randmeren’

Met trots presenteren wij u het nieuwste toeristische magazine van Akse Media in samenwerking met de Gastvrije Randmeren.

Maak meer van je eigen avontuur op de Randmeren. Of je nu een liefhebber bent van verstilde en authentieke natuur of van spektakel op het water, het Randmeren gebied geeft je volop de ruimte en meer… Parasailing, kiten, surfen, sloepje huren, culinair genieten of meer ontdekken over de historie… In dit magazine vindt u het allemaal.

Het magazine wordt in een oplage van meer dan 35.000 exemplaren verspreid in geselecteerde postcodegebieden van enkele 100.000+ gemeenten. Denk hierbij aan Amsterdam, Utrecht en Amersfoort. Benieuwd of een toeristisch magazine iets voor uw organisatie is, neem dan contact op met Muriël Verhoogt op telefoonnummer (0223) 673 034. Nieuwsgierig naar deze editie? Klik dan hier om het E-Book te bekijken.

Contactgegevens