20 oktober 2017

afdrukken
 
Promotiekrant Lubbers

Promotiekrant Lubbers

Lubbers is één van de belangrijkste spelers binnen Europa onder andere in de olie- en gasindustrie. Ook de sectoren windenergie, bouw en constructie schuwen zij niet. Met een wagenpark van meer dan 175 vrachtwagens en 400 trailers bieden zij alle soorten transport.

Wij van Akse Media zijn er trots op dat wij gevraagd zijn om hun promotiekrant te maken! In deze krant staan onder andere de volgende onderwerpen:
• Nieuwe vestiging in Rotterdam;
• Voorwoord door de CEO van Lubbers Logistics Group: Ger Engelsman;
• Chauffeur aan het woord…;
• Opslag & Handling;
• Etc.

Wilt u ook uw relaties op een leuke manier informeren? Wilt u een nieuwe markt aanboren? Kies dan voor een promotiekrant over uw bedrijf. De kranten kunnen ook huis-aan-huis verspreid worden en u geeft de lezer een goede indruk van uw organisatie. Daarnaast wat is er nu leuker dan een eigen krant uitgeven! Benieuwd naar uw mogelijkheden? Neem dan contact op voor de mogelijkheden met onze collega’s Tirza Pentury of Muriël Verhoogt via telefoonnummer (0223) -673 043.

Contactgegevens