7 december 2017

afdrukken
 
Op naar de vrijheid!

Op naar de vrijheid!

Aan het begin van dit jaar hebben wij laten weten dat de leeuwenbroers Omar en Bruno, die op dit moment nog vertoeven bij Stichting Leeuw in Anna Paulowna, naar Zuid-Afrika terug zouden gaan. Akse Media heeft een bijdrage geleverd om dit prachtige initiatief voor elkaar te krijgen.

Door omstandigheden heeft het even geduurd maar nu is het eindelijk zover! Op 11 december vertrekken Omar en Bruno naar Zuid-Afrika. Emoy Big Cat Sanctuary in het Bahati reservaat neemt de broers onder hun kundige hoede.

Onze eigenste Wendy Karsten gaat onder andere mee om deze prachtige dieren te begeleiden. Zij probeert zoveel mogelijk foto’s te maken. Uiteraard proberen wij daar zoveel mogelijk van mee te krijgen.

Wij wensen Wendy veel succes met deze prachtige buitenkans en hopen dat Omar en Bruno een heel mooi vrij leven krijgen in hun thuisland Zuid-Afrika.

Contactgegevens