14 maart 2018

afdrukken
 
Stadshart op Koers! 2018 Jubileumjaar.

Stadshart op Koers! 2018 Jubileumjaar.

Het kan niemand ontgaan zijn dat er keihard gewerkt wordt in en rondom Den Helder!
Woningstichting Den Helder kijkt vooruit maar geeft ook een terugblik met het prachtige magazine ‘Stadshart op Koers’. In dit unieke bewaarmagazine vooral veel aandacht voor de projecten die ‘net’ gereed zijn of waar nog keihard aan gewerkt wordt. Bijvoorbeeld: Horeca Willemsoord, De Kamerheer, De Zusters, School 7, Over het Wad, gevelverbeteringen Stadshart etc. etc.

Daarnaast vindt u een aankondiging van een ‘vrij toegankelijk’ feest in de Helderse binnenstad & Willemsoord wat plaats vindt op 31 augustus en 1 en 2 september 2018. Nieuwsgierig of dit prachtige exemplaar nog niet in de brievenbus gekregen? Hier kunt u het magazine digitaal inzien.

Contactgegevens