16 april 2018

afdrukken
 

De digitale gemeentegids SmartMap is vernieuwd

Op dit moment gaan alle gemeenten geleidelijk over. Zoals u van ons gewend bent bevat de digitale gids de adresgegevens van verenigingen, stichtingen en organisaties. Daarnaast zijn alle bedrijven binnen de gemeente kosteloos vermeld. Deze gegevens zijn gekoppeld aan een digitale kaart van Google Maps.

Nieuw:
– De website is nu responsive en wordt ook op een tablet of smartphone perfect en overzichtelijk weergegeven.
– Er is gekozen voor een fris design, opgemaakt naar wens en in de huisstijl van uw gemeente.
– De zoekfunctie is verbeterd, als bezoeker kunt u bovenin uw zoekterm zelf invoeren.

Nieuwsgierig?
Op https://cromstrijen.smartmap.nl kunt u alvast een kijkje nemen. Ook deze digitale gids voldoet aan alle webrichtlijnen. Benieuwd hoe uw site er uit gaat zien? Houd dan uw digitale gemeentegids in de gaten!

Contactgegevens