3 maart 2020

afdrukken
 
Welkom in Julianadorp

Welkom in Julianadorp

Voor de belangenvereniging Julianadorp verzorgen wij al jaren lang en met plezier een magazine over Julianadorp voor de Julianadorpers zelf maar ook voor haar bezoekers. Zo ook dit jaar. In deze uitgave komen de volgende onderwerpen aan bod:

– Julianadorp: goed wonen, werken en recreëren
– Belangenvereniging Julianadorp: actief, stimulerend en faciliterend
– Fiets- en kanoroute: genieten van een mooie omgeving
– Samen genieten van vrijheid aan de kust: 2 zussen die graag vertoeven in Julianadorp

Natuurlijk ontbreken onze handige adressen niet, vindt u er leuke gadgets en heerlijke gerechten. Daarnaast zijn wij ontzettend blij met onze adverteerders. Zonder deze adverteerders had dit prachtige magazine niet tot stand kunnen komen!

‘Welkom in Julianadorp’ wordt vanaf 7 maart verspreid en zoals elk jaar door de scouts van Scoutinggroep Abel Tasman.

Contactgegevens