Wie zijn wij

Met meer dan twintig jaar ervaring in het uitgeven van gemeentegidsen mag Akse Media zich gerust specialist in het uitgeven van gemeentegidsen noemen. Om gemeenten te ondersteunen bij het uitvoeren van haar taken en verplichtingen biedt Akse Media een uitgebreid pakket van diensten aan.

GemeentegidsApp
Met name op digitaal gebied onderscheidt Akse Media zich: wij hebben de afgelopen jaren enorm geïnvesteerd in digitale toepassingen die uw gemeentelijke informatie optimaal ontsluiten. Onze jongste innovatie, de GemeentegidsApp, is daar een sprekend voorbeeld van. Met deze App is de gemeentegids altijd bij de hand: niet alleen van de eigen gemeente maar van elke gemeente in Nederland.

De GemeentegidsApp maakt gebruik van onze database met 1,5 miljoen adressen en beschikt over een ingebouwde GPS die vanaf iedere denkbare plaats de kortste weg naar het gezochte adres berekent. Hiermee steekt Akse Media de gemeentegids in een verfrissend modern en duurzaam jasje dat door uw inwoners zeer zeker gewaardeerd zal worden.

Drempelvrij
De GemeentegidsApp is gratis verkrijgbaar in AppStore en Google Play Store, wordt gemiddeld 400 keer per week gedownload en krijgt een waardering van vier-en-een-halve ster.

Ook úw digitale gemeentegids wordt door ons doorlopend voorzien van nieuwe toepassingen; deze wordt ‘drempelvrij’ opgeleverd en is voorzien van een menu waar de gemeentegids in 6 verschillende, alternatieve leesvormen opvraagbaar is voor mensen met een functiebeperking.

Al meer dan 170 gemeenten kiezen voor Akse Media.
Kiest u ook voor Akse Media? Vraag gerust meer informatie: bel 0223-668877 of mail info@aksemedia.nl

Contactgegevens